Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов откриха футболен турнир в Стара Загора - starazagora.utre.bg
Alternative Media Group

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов откриха футболен турнир в Стара Загора

02 май 2014, 15:13 | Даниела Димитрова

Кандидатите за депутати в Европейския парламент от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов дадоха официален старт на традиционния футболен турнир за Купата на ГЕРБ в Стара Загора. 

„Изключително приятно е да видя толкова много млади хора, които обичат спорта“, каза Ева Паунова. „Стара Загора безспорно се развива и е пример за европейски град. Не мога да не ви поздравя за всички модерни спортни съоръжения, които видях – мултифункционалната спортна зала „Иван Вазов“, лекоатлетическата писта, площадките за спорт на открито, това са само част от нещата, които се направиха по времето на управлението на ГЕРБ и промениха облика на града“, добави още кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ.  

Футболното дерби в града ще се вихри 3 дни на тренировъчното игрище над стадион „Берое“, а в битката за Купата на ПП ГЕРБ влизат около 50 отбора от цялата област. И тази година организаторите от МГЕРБ са се погрижили да има спортни емоции и добро настроение както за участниците, така и за публиката. 

След първия съдийски сигнал и старта на футболните срещи в Стара Загора Ева Паунова и Ангел Филипов отпътуваха за Казанлък. До стадион „Севтополис“ те присъстваха и на първата копка на комбинирано спортно игрище за баскетбол и волейбол. За реализацията на площадката ПП ГЕРБ дари 12 хил. лева. Коментари (1)

Потребител
ASD
Браво ГЕРБ ! Успех на изборите !
03 май, 11:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей