Награждават победителите от конкурса "Да събудим Коледния дух" - starazagora.utre.bg
Alternative Media Group

Награждават победителите от конкурса "Да събудим Коледния дух"

27 декември 2016, 13:42 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    фейсбук

Коледна украса от обновения кв.“Самара-3“ получи най-голямо одобрение

Големият победител в конкурса за Коледна украса са участниците от кв. „Самара –3 “, бл. 8, вх. В. Те са едни от първите, които се включиха в конкурса и събраха най-голямо одобрение от посетителите на страничката със същото име във Фейсбук. Може би за това им помогна отправеният призив за подкрепа - „Нищо ,че сме последният блок и последният вход. Никой не ни вижда, но затова ние ви даряваме любов и щастие. И колкото и странно да звучи идва време, когато трябва не да вземаш, а да даваш с пълни шепи, да даряваш радост. Усетете тази магия! Бъдете щастливи и богати духом хора.“
Общо 507 души до днес са харесали тяхната публикация със снимки от 08.12.2016 г.
На втора позиция с 323 харесвания са снимките с Коледната украса на Детска градина „Светлина“ от 05.12. 2016 , които бяха харесани от 323 души. Те са и първите, които се включиха в конкурса с голямо желание. „С удоволствие участваме, за "Да събудим Коледния дух!", написаха от ДГ „Светлина“ във Фейсбук.
Общо 85 души са харесали фотосите с Коледно настроение от Детска градина №34 „Райна княгиня“, публикувани на 05.12.2016 г. „Участваме с радост в конкурса "Да събудим Коледния дух". Украсата в двора на детската градина бе сътворена с много желание и любов, за да създаде настроение и естетическа наслада на деца, родители и всички, които посетят най-обновения квартал на Стара Загора - "Самара-3". Пожелаваме Весела Коледа! Успешна и щастлива Нова 2017 година!“, написаха във Фейсбук от екипа на детското заведение.
„Децата от Детска градина №68 ''Патиланско царство" много обичат Коледните празници. С най-голямо удоволствие се включваме в конкурса целящ да запали именно Коледната искра във всеки“, споделиха от детското заведение под публикуваните красиви снимки в страницата "Да събудим Коледния дух!". Те се включиха в последните дни от конкурса и получиха одобрение от 32 души.
Община Стара Загора благодари на всички за участието в конкурса, който се проведе за първи път, с идеята празникът да стане по-красив и вълнуващ за повече хора в очакване на Рождество. Оказа се, че има повече желаещи да подкрепят участниците, отколкото самите те да изпращат снимки на Коледна украса. Вярваме, че добивайки по-голяма популярност, през следващата година конкурсът ще приобщи повече участници и последователи, за да направим Стара Загора още по-красив и приветлив град.
От общината очакват утре, 28.12.2016 г., в 17.00 ч., победителите пред Коледната елха във фоайето на общината, за да получат наградите си, както и всички участници в конкурса.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей