Два дни за кандидатите за доброволци в "Стара Загора - Европейски град на спорта" - starazagora.utre.bg

Два дни за кандидатите за доброволци в "Стара Загора - Европейски град на спорта"

11 януари 2017, 12:22 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

Ще бъдат избрани 15 деца

Общо десет са кандидатите досега в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта", съобщават от пресцентъра на общината. Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта". Конкурсът, под форма на събеседване, ще бъде на 16 януари, понеделник, от 14.00 до 16.00 часа, в Общинската спортна зала "Иван Вазов".
Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща - szidea@starazagora.bg, е 13 януари, петък.
На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.
Родителите на избраните за доброволци кандидати трябва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и за снимане на децата, във връзка с провеждането на Кампанията.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей