Цветанов в Стара Загора: ГЕРБ ще продължи да подкрепя малкия и средния бизнес - starazagora.utre.bg
Alternative Media Group

Цветанов в Стара Загора: ГЕРБ ще продължи да подкрепя малкия и средния бизнес

18 март 2017, 10:15 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    ГЕРБ

Обиколката на общините в Старозагорско продължи с посещение на градския пазар в Раднево

Стара Загора се преобрази и днес е един истински европейски град, благодарение на кмета Живко Тодоров и подкрепата на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това каза по време на среща с работещите във фирма за производство на облекла в Стара Загора Цветан Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията бе на обиколка из Старозагорско заедно с водача на листата Емил Христов, кандидат-депутати и кмета на общината и областен координатор Живко Тодоров. „Гарантираме продължаването на Националната програма за енергийна ефективност, защото тя подобрява живота на хората и дава работа на малките и средни фирми. БСП я саботираха още в началото – плашеха с вдигане на данъци и взимане на жилища, но всичко това беше една огромна лъжа, което вече е ясно за всички“, допълни още зам.-председателят на партията. Той подчерта, че за ГЕРБ приоритет е била и ще е инвестицията в образованието, защото подрастващите трябва да има равен шанс и реални знания за всички. „Бизнесът се нуждае от квалифицирана работна ръка, за да продължим политиките в интерес на хората, ни е необходима подкрепата на всички български граждани с номер 11 в бюлетината“, каза още Цветанов в Стара Загора.

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов бе категоричен, че когато се говори за  заплати и пенсии – това може да се случи само с повишаване на производството, защото е невъзможно без да се развива икономиката. „Ако икономическият ръст, който отбелязваме сега, се запази и през следващите четири години, то наистина може да се говори за значителни увеличения на заплащането“, каза по време на срещата Емил Христов.

Обиколката на общините в Старозагорско продължи с посещение на градския пазар в Раднево. „ГЕРБ ще подкрепя, както и досега, малкия и средния бизнес. Предвиждаме премахване на бюрокрацията и осигуряване на квалифицирани кадри за бизнеса, чрез дългосрочна инвестиция в образованието“, подчерта Цветанов в миньорския град.

Той бе категоричен, че в региона е изключително важен въпросът с въглищната енергетика. „Ние стабилизирахме сектора, след като заварихме огромна задлъжнялост след кабинета „Орешарски“. В момента държавните енергийни дружества в Старозагорско са стабилни. Един внезапен срив във въглищната енергетика би предизвикал проблем с непредвидими последствия за България, както в социален план, така и от гледна точка на енергийната сигурност на страната и региона. Ние гарантираме, че това няма да се случи в следващ управленски мандат на ГЕРБ“, каза още Цветан Цветанов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей