Областна дирекция „Земеделие“ с нов директор - starazagora.utre.bg

Областна дирекция „Земеделие“ с нов директор

31 март 2017, 09:36 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    Радио Стара Загора

Назначен е на поста в качеството си на експерт

Досегашният директор на Областна дирекция „Земеделие“ Елка Бонева е отстранена от длъжността със заповед на министъра на земеделието и горите. Това потвърди за Радио Стара Загора назначеният на нейно място от днес Йордан Узунов.

Позицията той заема за втори път. Оглавявал е Дирекцията от 2007 до 2009 г., когато е отстранен от първото правителство на ГЕРБ.

Работи в структурите на Министерството на земеделието от 27 години. Заемал е различни длъжности в Общинска служба по земеделие в Мъглиж, областните дирекции „Земеделие“ на Стара Загора и Кърджали, участвал е в почти всички комисии по приемане на плановете по земеразделяне и гороразделяне.

За рокадата в директорския кабинет на областната дирекция „Земеделие“ пръв  съобщи председателят на Общинския съвет в Стара Загора и избран за депутат в 44-то народно събрание Емил Христов. С информацията илюстрира тезата си, че в момента служебният кабинет назначава на ръководни позиции кадри на БСП.

Пред Радио Стара Загора новият директор подчерта, че никога не е бил партиен член, а е назначен на поста в качеството си на експерт, съобщава радио Стара Загора. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Заралии

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей