Въвеждат тримесечни карти за пътуване в градския транспорт - starazagora.utre.bg

Въвеждат тримесечни карти за пътуване в градския транспорт

18 април 2017, 12:29 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

Това предлага за гласуване на предстоящата сесия на ОбС кметът Живко Тодоров

Издават тримесечна абонаментна карта за пътуване в градския транспорт на община Стара Загора. Това предлага за гласуване на априлската сесия на местния парламент кметът Живко Тодоров.

Според градоначалникът "Всички учащи – ученици, студенти и докторанти редовно обучение, от учебните заведения разположени на територията на гр. Стара Загора, ползват месечна абонаментна карта за пътуване на стойност: - за една линия – 10,00 лв.; - за две линии – 15,00 лв.; - за цяла градска мрежа – 22,00 лв. и тримесечна абонаментна карта на стойност: - за една линия – 30 лв. Правото на пътуване се доказва след представяне на документ, удостоверяващ, че лицето е ученик, студент или докторант редовно обучение през съответната учебна година в учебно заведение, разположено на територията на Стара Загора и актуална снимка.

 Всички пенсионери /лица получаващи пенсия по условията и реда на глава шеста от КСО, навършили възрастта по чл. 68/, с постоянна адресна регистрация в Стара Загора, ползват месечна абонаментна карта за пътуване на стойност: - за една линия– 15,00 лв.; - за две линии – 24,00 лв.; - за цяла градска мрежа – 30,00 лв.

Пенсионери над 68 години /лица получаващи пенсия по условията и реда на глава шеста от КСО, навършили възрастта по чл.68/, с постоянна адресна регистрация в  Стара Загора, с размер на пенсията до 300 лв., ползват месечна абонаментна карта за пътуване по една линия по избор на стойност – 10,00 лв.  Пенсионери над 80 години /лица получаващи пенсия по условията и реда на глава шеста от КСО, навършили възрастта по чл.68/, с постоянна адресна регистрация в Стара Загора, ползват безплатна месечна или тримесечна абонаментна карта за пътуване по една линия по избор.Коментари (1)

Потребител
демотиватор
А ЗАЩО БЕЗПЛАТНИТЕ КАРТИ ТРЯБВА ДА СА МЕСЕЧНИ ИЛИ ПЪК ТРИМЕСЕЧНИ ??? ЗА ДА ВИСИМ ВСЕКИ МЕСЕЦ НА ПАВИЛИОНИТЕ ЛИ ? ЩОМ СА БЕЗПЛАТНИ - И ТО ЗА ЛИЦА НАД 80 ГОДИНИ, ЗАЩО НЕ СА ГОДИШНИ КАРТИ, АМИ ТРЯБВА ДА МЪЧИМ ХОРИЦАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА СИ ВАДЯТ БЕЗПЛАТНА КАРТА ????
18 април, 15:42 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Заралии

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей