Заедно в час търси училища партньори в област Стара Загора - starazagora.utre.bg

Заедно в час търси училища партньори в област Стара Загора

13 май 2017, 11:11 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    zaednovchas.bg

В региона учители по програмата работят в шест учебни заведения

Заедно в час набира училища партньори в област Стара Загора и още 12 региона на страната. В тях ще започне работа новият випуск учители по програмата от септември 2017 г. Училищата в областта могат да подават своите заявки за учители по програмата до 15 юни на сайта на Заедно  час (zaednovchas.bg).

Неправителствената организация търси партньорства с училища, в които участниците по програмата да бъдат най-полезни на учениците и местните общности. Организацията работи с общински и държавни училища, в които ръководството посреща многобройните предизвикателства в класните стаи с осъзната отговорност и въпреки трудностите непрекъснато търси нови пътища за успеха на своите ученици.

В заявките за партньорство със Заедно в час училищата могат да попълнят както сигурните позиции, за които ще имат нужда от учители от септември 2017, така и позиции, които все още не са сигурни и ще бъдат потвърдени на по-късен етап.

В регион Стара Загора учители по програмата работят в шест училища партньори в Стара Загора, Гълъбово, Казанлък, Енина, Паничерево.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Заралии

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей