Данъчните продават цехове за олио и майонеза в Старозагорско - starazagora.utre.bg

Данъчните продават цехове за олио и майонеза в Старозагорско

16 май 2017, 17:55 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

Търгът ще се проведе на 31 май от 14:00 часа в сградата на НАП Пловдив

Цехове за олио и майонеза, както и прилежащи застроени площи (работилници, складове и компресорна) общо от 1200 кв.м. са обявени за продажба от НАП Пловдив. Урегулираният поземлен имот се намира в село Подслон, община Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на дирекцията в Пловдив: 4000 Пловдив, ул. »Скопие» № 106 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 25 май 2017г.

Търгът ще се проведе на 31 май от 14:00 часа в сградата на НАП Пловдив на ул. »Скопие» № 106.  Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 15-ти до 25-ти май от 09:00ч. до 17:00ч., на адреса по местонахождение на имотите в село Подслон.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефона посочен в обявата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей