Осветиха 13 нови патрулки - starazagora.utre.bg

Осветиха 13 нови патрулки

19 юни 2017, 15:15 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    ОД на МВР

С марка „Киа”, които ще бъдат използвани за нуждите на ОД МВР-Стара Загора

Днес старозагорския митрополит Киприан извърши тържествен водосвет и  освещаването на 13 нови леки автомобила с марката „Киа”, които ще бъдат използвани за нуждите на ОД МВР-Стара Загора. Леките коли са оборудвани с камери, а също и с мобилни устройства, с които може да се проследяват в реално време данните за всяко спряно за проверка от служителите на сектор „Пътна полиция” моторно превозно средство.

В своето обръщение към присъстващите директорът на ОД МВР старши комисар Николай Кирков заяви, че новата придобивка е много важна за дирекцията, защото един от основните приоритети на вътрешното министерство и на правителството в момента е намаляването на катастрофите по пътищата и по-строг контрол върху водачите.

С поздрав към полицейските служители се обърна и областният управител Гергана Микова. „Въпреки всички трудности вие продължавате да изпълнявате отговорно своите задължения и да осигурявате спокойствието и сигурността на гражданите. Да ви са честити новите автомобили. Вие ги заслужавате”, каза тя.

Автомобилите ще бъдат разпределени за районните управления в областта като 8 от тях ще бъдат на разположение на сектор "Пътна полиция" Стара Загора, 2 ще отидат в РУ Казанлък и по един автомобил в Раднево, Гълъбово и Чирпан.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей