Ограничава се движението по пътя Габрово-Шипка-Казанлък - starazagora.utre.bg

Ограничава се движението по пътя Габрово-Шипка-Казанлък

26 август 2017, 10:31 | starazagora.utre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

Във връзка честването на 140-тата годишнина от Шипченската епопея

За честванията на 140-тата годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението на транзитно преминаващите превозни средства по пътя Габрово-Шипка- Казанлък днес от 9.00 до 22.00 ч., съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката. Зa пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас. За пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад превозни средства ще бъдат пренасочвани за Габрово през с. Поповци и с. Донино, обходния път на град Трявна - с. Белица - с. Вонеща вода - Проход на Републиката и обратно.
В област Стара Загора движението на МПС ще се пренасочва към Прохода на Републиката по маршрут пътя Калофер - Казанлък - път II-55 Гурково - Велико Търново и обратно. Пренасочването ще става при пътен възел "Мъглиж".
През прохода "Шипка" ще бъдат пропускани само автобуси и автомобили с участници и гости в събитието, както и организираният междуградски автомобилен транспорт.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей