25 вида занимания предлагат в Центъра за личностно развитие - starazagora.utre.bg

25 вида занимания предлагат в Центъра за личностно развитие

13 септември 2017, 17:28 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    плакат

Групи ръководени от утвърдени и млади специалисти

И през новия творчески сезон Центърът за подкрепа за личностно развитие в Стара Загора ще бъде място за алтернативна заетост на децата и ще даде възможност за реализация на инициативността, научните и творческите им заложби. Това съобщават от пресцентъра на общината. Центърът разполага с 25 безплатни клубни форми и формации, ръководени от утвърдени и млади специалисти.
От години тук се развиват различни форми на занимания - школа за народни танци и инструменти, латинотанци, мажоретки, хип-хоп формация, вокална студия "Траяна глас", успешните клубове "Дебати", "Млад журналист", школите по изобразителни и приложни изкуства и малка пластика. Поле за изява има и за любопитните млади експериментатори, поети, малки и големи театрали. Биолозите и астрономите продължават своята дейност и търсят нови попълнения.
През новия сезон в школата за народни инструменти освен тамбура и гъдулка, децата ще могат да се учат да свирят на гайда. Разкриват се и клубове по забавна математика и астрономия. В подкрепа и поощрение на инициативността и креативността сред подрастващите ще функционира Детски парламент.
Мисията на Центъра е да подпомага личностното и творческото развитие на децата и младите хора като им осигури поле за изява в областта на изкуството, неформално образование, младежките инициативи, доброволчеството, включването им в обществения живот и други видове общественополезни дейности.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей