„180 дни EUфория“ в Стара Загора - starazagora.utre.bg

„180 дни EUфория“ в Стара Загора

16 септември 2017, 15:35 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

Центърът за подкрепа за личностно развитие и Младежкият общински съвет Стара Загора са партньори в тристранния проект „180 дни EUфория“.

През седмицата бе даден старт на тристранния проект „180 дни EUфория“. Младежите от МОС Стара Загора посрещнаха своите връстници от МОС Сливен в първата работна среща по проект „180 дни EUфория“. Проектът е в изпълнение на Дейност 2 „Младежки кампании и инициативи”, изпълняван с финансовата подкрепа на Националната програма за младежта на Министерството на младежта и спорта с кандидатстващата организация СНЦ „Възрожденска столица”.
Иницииран от МОС /Младежки общински съвет/-Сливен, който е неполитическа неформална организация, представляваща интересите на младите хора в Община Сливен. Осъществява се в партньорство с Младежките съвети на гр. Бургас и гр. Ст. Загора.
180 дни е продължителността на Председателството, а също и общата продължителност на проекта (6 месеца). „180 дни EU фория“ е точно предаване на основната цел на проекта – чрез информиране и ангажиране на млади хора да им се придаде чувство за значимост и те да станат част от динамичните събития, които предстоят в страната.
Част от дейностите: организиране на семинар за младежите от трите области, излъчване на „младежки еврокомисари“, както и организация на събития от младежи в трите областни града и извън тях. Заключителното събитие ще бъде посещение на събитие от официалната програма на Българското Председателство."



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей