Започва кампания за осиновяването - starazagora.utre.bg

Започва кампания за осиновяването

25 септември 2017, 10:05 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

В Стара Загора, на 28 септември

За четвърта поредна година ние от Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ провеждат Национална информационна кампания за осиновяването, под мотото „Не си сам! Осиновителите сме навсякъде!“ .
  Този път се фокусът е върху родителството, като основополагащ фактор за развитието на всяко дете. В чисто житейски план често кандидат-осиновителите и родителите, осиновили деца, се чувстват нечути и неразбрани от околните и имат нужда от подкрепата на хора, които вървят по същия път. В обществен план и осиновени, и осиновители имат права и задължения, чието спазване и отстояване „по единично“ е до голяма степен загубена кауза – само обединени и подкрепени от съмишленици бихме могли да постигнем реален позитивен отзвук в обществото ни.
  Екипът на БАОО ще бъде в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Кърджали, Бургас, Разград и Шумен.
В Стара Загора, на 28 септември специалистите ще са в Комплекса за социални услуги, където ще се проведе  презентация на Величка Дошева (психолог, член на БАОО) –  „Осиновяването – мисия и съдба“ и среща-дискусия със специалисти от КСУДС и БАОО; представяне на книгата на Дора Прангаджийска “Благодаря ти, мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката“, Неорайхиански аналитичен психотерапевт и член на БАОО. От 18 часа ще се представи книгата на Дора Прангаджийска “Благодаря ти, мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката“, Неорайхиански аналитичен психотерапевт и член на БАОО; прожекция на филма „Триъгълник от любов“, създаден по Проект „Да не отхвърлим за втори път едно дете“, отличен с наградата Проект на годината 2016 от Фондация Лале.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей