Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2017 - starazagora.utre.bg

Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2017

02 октомври 2017, 13:30 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

За шести път в Стара Загора

За шести пореден път в Стара Загора се организира Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2017.

На 13 октомври от 14 до 17 ч. в зала 33 на Регионален исторически музей. Входът е безплатен, но е необходимо предварително да заявите участие по имейла на организаторите.

В същия ден и на същото място от 9 до 12 ч. ще се проведе Семинар (жива лаборатория) и откриване на щанд за ‘биоикономика’ по проект BioSTEP. Щандът ще бъде отворен през двата дни на фестивала на IV експозиционно ниво на музея. 

Изборът на ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА 2017 ще се проведе на 13 октомври от 19 ч. в Държавна опера Стара Загора. Поканете приятели и партньори на чудесния спектакъл. Входът е свободен. Можете да следите процеса за избора на Царицата на Августиада 2017 във Фейсбук тук.

Входът за Изложението на вино и кулинарни продукти в Регионален исторически музей на 14 октомври от 12 до 18 ч. и на 15 октомври от 11 до 16:30 ч. е с билет за един ден на стойност 5 лв., а за двата дни - 8 лв. За по-добра организация на достъпа до изложението е добре предварително да закупите входни билети, което е особено препоръчително за групови посещения. Това би бил добър начин бизнесът да поощри добрите си работници и служители. Билети ще могат да се закупуват по време на изложението на входа на Регионален исторически музей Стара Загора.

Участието в Майсторски клас ‘Непознатите винени съкровища на Гърция’ на 14 октомври от 15:30 ч., в зала 33 на Регионален исторически музей, е срещу куверт на стойност 30 лв. за едно лице, който трябва да бъде предварително закупен - до 10 октомври.                         

Участието в Гала вечер АВГУСТИАДА на 14 октомври от 19:30 ч. в Държавна опера Стара Загора, със специален концерт и гала вечеря, е срещу куверт на стойност 60 лв. за едно лице, който трябва да бъде закупен предварително - до 10 октомври. 

За облекчение на комплексните посетители на събитията на АВГУСТИАДА 2017 е оформен ВИП куверт, включващ: пропуск за двата дни на изложението, участие в двата майсторски класа, присъствие на Гала вечерта, с право на влизане на първия ден един час преди официалното откриване. ВИП кувертът за едно лице е на стойност 100 лв. и трябва да се закупи предварително - до 10 октомври. 

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей