Временно е спряно движението в централен участък на ул.“Х. Д. Асенов“ - starazagora.utre.bg

Временно е спряно движението в централен участък на ул.“Х. Д. Асенов“

19 октомври 2017, 10:57 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    facebook

За времето от 08:00 ч. на 19.10.2017 г., до 18:00ч. на 20.10.2017 г.

Поради извършване на ремонтни дейности от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, до края на работната седмица ще остане затворена ул. „Хаджи Димитър Асенов“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Ген. Гурко“ в Стара Загора.

За времето от 08:00 ч. на 19.10.2017 г., до 18:00ч. на 20.10.2017 г., ще бъде спряно движението на всички видове транспорт по ул. „Хаджи Димитър Асенов“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“, до ул. „Ген. Гурко“ в гр. Стара Загора.

Движението ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:
1. За движещите се в посока север-юг – по бул. „Руски“
2. За движещите се в посока юг-север – по ул. „Св. Отец Паисий“

Движението на автобусите на обществения транспорт ще се извършва без изменения. Дружеството изпълнител на ремонтните дейности е длъжно да създаде временна организация на движението, като осигури подмяната на вертикалната пътна маркировка и поставяне на рамки от пешеходни предпазни парапети за посоченото време и място.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей