Над 250 участници идват на турнир по Таекуон-до в Стара Загора - starazagora.utre.bg

Над 250 участници идват на турнир по Таекуон-до в Стара Загора

27 октомври 2017, 08:20 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    МУ-Плевен

Петнадесетият национален открит турнир по Таекуон-До за купа "Багатур - Стара Загора"

На 28 и 29 октомври ще се състои Петнадесетият национален открит турнир по Таекуон-до за купа "Багатур - Стара Загора", под егидата на Община Стара Загора, съобщават от пресцентъра на общината.
За разлика от всички останали турнири, тук ще участват всички действащи клубове в България, а не само тези от двете федерации - съорганизатори (Българска Федерация по Таекуон-до ИТФ и Българска Федерация по Традиционно Таекуон-до), уточниха организаторите. По думите им броят на участниците вероятно ще надхвърли 250 човека. Не случайно мотото на състезанието е: "Силата на единството!"
Турнирът ще се проведе в общинската спортна зала "Иван Вазов". Програмата включва дисциплините форма и спаринг за деца, юноши и девойки, мъже и жени.
Клубът домакин - Таекуон-до клуб "Багатур" ще изправи срещу своите конкуренти 15 свои състезатели.
Турнирът започва в събота от 9.00 ч., а официалното откриване ще бъде от 14.00 часа. На него ще присъстват вицепрезидентът на Международната Таекуон-до Федерация - Гранд майстор Ким УнгЧол - 9 дан, членът на Борда на директорите на Международната Таекуон-до федерация - Марио Богданов - 7 дан. Очакват се и официални гости от Община Стара Загора, както и представители на спонсорите на турнира.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей