Подават се декларации за битови отпадъци на търговските обекти в Казанлък - starazagora.utre.bg

Подават се декларации за битови отпадъци на търговските обекти в Казанлък

02 ноември 2017, 18:12 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Казанлък

Формулярът може да бъде изтеглен от интернет страницата на Общината

От Дирекция „Местни приходи” напомнят на всички собственици и ползватели на нежилищен имот на територията на Община Казанлък, че до края на месец ноември трябва да подадат декларация за определяне на такса битови отпадъци за услугите по сметосъбиране, сметоизвозване и обезвреждане на битовите отпадъци на база количество отпадъци /приложение № 3/ за 2018 год. на Наредба № 26. Тя урежда определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Казанлък, изменена и допълнена с Решение № 303 от 30.11.2016 г.

Ако не бъдат предприети действия за подаване на посочената декларация, собствениците подлежат на имуществена санкция по реда на ЗАНН.

Формулярът може да бъде изтеглен от интернет страницата на Община Казанлък www.kazanlak.bg в раздел „Дирекции и отдели“ - подраздел „Местни приходи“ → Декларации → Декларация по чл.18, ал.5 от Наредба № 26 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Казанлък.

Допълнителна информация може да получите в Дирекция „Местни приходи” на адрес: гр. Казанлък, бул.”Княз Ал. Батенберг” № 4, както и на телефони:  0431/98 347; 0431/99 036; 0431/98350.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей