Започва Национален детски конкурс – рецитал „С обич към България“ - starazagora.utre.bg

Започва Национален детски конкурс – рецитал „С обич към България“

20 януари 2018, 13:10 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    плакат

Крайният срок за изпращане на заявка за участие е 21-ви февруари, т.г.

Под патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов Община Казанлък и НПМ „Шипка – Бузлуджа“ отправят своята покана към всички малки патриоти и любители на българската поезия от цялата страна да се включат в първия Национален детски конкурс – рецитал „С обич към България“!

Освен избора на патриотично стихотворение, задължително условие към участниците в националния конкурс е да изпълнят избраната от тях творба пременени в характерното за нейната историческа епоха облекло – четническо, опълченско и т.н. Най-сполучливият артистичен костюм ще получи специална награда.

Децата могат да участват с предоставен запис на своето изпълнение или като рецитират на живо пред нарочно жури. Всички смели таланти ще бъдат поощрени с подаръци, а за първите три места са осигурени и парични награди.

В надпреварата „С обич към България“ за най-добър рецитатор момичетата и момчетата от цялата страна ще бъдат разделени в две възрастови групи: до 10 години и по-големи от 10-годишни.

Победителят ще получи привилегията да представи своето артистично изпълнение в официалната програма за честванията на връх Шипка за Освобождението на България, на които домакин тази година е Община Казанлък.

Крайният срок за изпращане на заявка за участие е 21-ви февруари, т.г.

Представянето на заявените изпълнения на живо или на запис ще бъде на 24-ти февруари, събота от 10,00ч. до 16,00ч. в Информационния център на ул.“Искра“№4.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей