Лекция за мотивация и личностно развитие днес в Стара Загора - starazagora.utre.bg

Лекция за мотивация и личностно развитие днес в Стара Загора

07 февруари 2018, 16:25 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    wikimedia.org

Тази вечер от 19.00 часа в ZaraLab

„Българин да се наричам_____е за мен?" Под това мото ще се проведе втората безплатна лекция, която е част от инициативата "Аз и моят успех". Тя ще се състои на 07 февруари от 19:00ч. в споделеното работно пространство на Стара Загора - ZaraLab (бул. "Княз Александър Батенберг" №28). Лектор на събитието е д-р Румяна Грозева, изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие Стара Загора.

Акцент е темата за националното самочувствие и тенденцията да подценяваме собствените си възможности. По време на събитието ще бъде проведена и неформална дискусия с присъстващите. Инициатива „Аз и моят успех" цели да насърчи младежката активност и си поставя амбициозната задача да спомогне за намаляването на броя на демотивираните българи. Според последните данни хората, които не учат и не работят наброяват 300 000 души. 

Те са най-вече младежи до 29 години, със средно образование, които се издържат от доходите на семействота си. Лекторът Румяна Грозева е изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора и ръководител в първи мандат на Европейски информационен център "Европа Директно - Стара Загора". Експерт по регионална икономика и управление на проекти. Има богат опит в управлението на международни проекти и работа с институциите на високо ниво. Неведнъж е участвала в международни работни срещи с различни чуждестранни институции на местно и национално ниво във връзка с работата на АРИР-Стара Загора.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей