„Любовна лотария“ предлагат младежите в Стара Загора - starazagora.utre.bg

„Любовна лотария“ предлагат младежите в Стара Загора

12 февруари 2018, 10:18 | starazagorautre.bg

Акцентът на кампанията e поставен върху любовта, сексуалното и репродуктивно здраве, толерантността, виното, информираността, традициите

Младежки общински съвет Стара Загора организира редица прояви свързани с Деня на любовта и виното – 14-ти февруари, и втория етап на националната антиспин кампания „Моето здраве е мое право!“ .
Акцентът на кампанията e поставен върху любовта, сексуалното и репродуктивно здраве, толерантността, виното, информираността, традициите и диалога между хората.
На 13.02. от 19.30 часа в залата на Младежки дом, клубовете „Дебати“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие, ПГВМ „Ив. П. Павлов” и ПГАГС „Лубор Байер”, клуб „Млад журналист”, Младежки общински съвет и вокална студия „Траяна глас” канят на среща озаглавена „Да попеем и поговорим за любов”.
На 14.02. от 12.00 до 13.30 ч., пред Универсален магазин, до култовото място за срещи - Часовника, младежите ще предложат послания за любовта и виното, блиц викторина и забавни игри с минувачите.
Информационната превантивна акция „Любовна лотария” включва разпространение на специално изработени лотарийни билети с печалби: презервативи, информационни материали, прегръдки, валентинки, сърчица, стихотворения за любовта, балони.
На този ден граждани могат да оставят своите послания на специално поставени табла за любовта и безопасно сексуално поведение; всички желаещи могат да си направят и „Снимка в сърцето“ в специално изработено сърце.
Под мотото „Остави своите стъпки на пътеката на любовта” те ще могат да нарисуват цветни тебеширени сърца, очертани по стъпките на различни двойки.
Младежите ще проведат и блиц - анкета за заблудите и митовете, свързани със ХИВ/СПИН.
Всеки желаещ може да изследва своя ХИВ статус по време на уличната кампания в мобилен кабинет на КАПКИС по време на проявата.
Кампанията ще завърши с Флашмоб зад Универсален магазин.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Заралии

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей