Стартира информационна кампания по селата за приоритетите на председателството ни в ЕС - starazagora.utre.bg

Стартира информационна кампания по селата за приоритетите на председателството ни в ЕС

21 март 2018, 07:30 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

Кампанията е резултат от проекта "Председателството - близо до хората"

В Община Стара Загора стартира информационна кампания по селата за приоритетите на Българското председателство на Европейския съюз. Кампанията е резултат от проекта "Председателството - близо до хората", съобщават от пресцентъра на общината. Той се реализира съвместно с Гимназия с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан", Сдружение с нестопанска цел "Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора", и СНЦ "Свят без граници". Целта на информационната кампания е популяризиране на значението и ролята на Българското председателство сред повече хора.
В рамките на проекта се провеждат информационни срещи с жителите на малките населени места в Общината с цел повишаване на информираността за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и приоритетите на триото Естония - България - Австрия.
Ще бъдат проведени и видеоразговори между ученици от трите страни, в които ще бъдат дискутирани проблемите, свързани с младежката безработица и уменията, които те трябва да придобият, за да бъдат "двигател" на бъдещото развитие на Европа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей