Близо 130 сигнала са подадени на горещия телефон на общината - starazagora.utre.bg

Близо 130 сигнала са подадени на горещия телефон на общината

08 май 2018, 11:03 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

От 4 до 7 май

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 4 до 7 май, са отчетени близо 130 сигнала. Граждани са информирали за над 20 неправилно паркирани МПС в града. Постъпила е информация за дрифт в района на парк „Артилерийски“.

След сигнализиране от граждани е отремонтирана чешмата в кучешката градинка в парк „Митрополит Методий Кусев“. Ремонт е извършен и на неработещо улично осветление в града, както и на паркомати.  

Гражданин е информирал, че е открил малко куче в завързан чувал. Палето е предадено на Общинския приют за безстопанствени животни.

Десетки са сигналите, през празничния 6 май, постъпили на Горещия телефон за силна музика от заведения и на открито, както и за шумни компании. Подадено е оплакване и за група младежи, хвърлящи бутилки по преминаващите по бул. „Цар Симеон Велики“ автомобили, в района на парк „Артилерийски“.

В следствие на бурния вятър и дъжд са паднали клони на дървета както в Стара Загора, така и в някои от селата. Наводнило се е мазе на блок №179 на ул. „Майор Тодор Кавалджиев“. Регистрирани са аварии, довели до прекъсване на електропреносната мрежа.

Подаден е неверен сигнал за пожар в района  на ЖП гарата.

Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей