Фотоизложба, показваща обичта на старозагорци към града си - starazagora.utre.bg

Фотоизложба, показваща обичта на старозагорци към града си

12 май 2018, 15:35 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Стара Загора

Откриха във фоайето на Общината

Тази вечер, във фоайето на Община Стара Загора бе открита фотоизложба посветена на града. Инициативата за събирането на 23-те снимки от любители и професионални фотографи бе на народния представител Радостин Танев.

„На днешната дата – 11 май, когато отдаваме почит на светите братя Кирил и Методий, с удоволствие откриваме изложба посветена на красивите кътчета на нашия град. Изказвам адмирации към Радостин Танев за идеята, която реализира “, каза зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова.

Конкурсът събра 36 снимки, а 15 от тях, които събраха най-много харесвания в социалната мрежа, бяха показани в Народното събрание през март.

„Истинско удоволствие е да покажем тази изложба, която впечатли колегите в парламента, и в нашия прекрасен град, защото тези снимки показват с какви очи и емоции го гледат хората”, подчерта Радостин Танев. „Това е Стара Загора, с която се гордеем. Всяка една снимка е символ на обичта на старозагорци. Благодаря, че подкрепихте идеята ми, че участвахте, че сега имаме възможност заедно да се насладим на 23-те снимки“, каза още Танев.

На откриването на изложбата „Аз обичам Стара Загора“ присъстваха част от авторите на снимките, които получиха специални тениски с логото на конкурса, както и подарък от Община Стара Загора – информационна книжка, съдържаща всички културни и спортни събития през годината.

Експозицията ще бъде на разположение за всички желаещи да я разгледат до 18 май, във фоайето на Общинска администрация.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Стара Загора Лайф

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей