Безплатни занимания за деца и ученици - starazagora.utre.bg

Безплатни занимания за деца и ученици

09 юни 2018, 14:45 | starazagorautre.bg

И това лято

За поредна година Община Стара Загора предлага на деца и ученици разнообразни занимания  и прояви през лятната ваканция. В  програмата „Лято 2018“ са предвидени занимания по интереси в областта на науката, изкуството, спорта. Ще има беседи на различни теми, състезания, демонстрации, дискусии.
За желаещите се предлагат занимания по живопис и моделиране, театрално майсторство, упражнения по кариерно ориентиране, решаване на ребуси и кръстословици, уъркшоп, пикник сред природата, игри на открито  и др.
Клубовете по карате, спортна гимнастика, бадминтон, плуване, баскетбол, волейбол, скокове на батут и спортна гимнастика, тенис на корт, стрелба и художествена гимнастика ще отворят врати за желаещите да спортуват през лятото. Те трябва да се свържат по телефона със съответния треньор. Задължителни са подходящо облекло и обувки за желания вид спорт.
Всички, които искат да се включат в проявите организирани от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) и Център за превантивна и психолого-консултативна дейност към Община Стара Загора, могат да се запишат, със заявено съгласие на родителите,  всеки ден от 16.00 до 17.00 часа до 16 юни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей