Лято в библиотека "Захарий Княжески" - starazagora.utre.bg

Лято в библиотека "Захарий Княжески"

19 юни 2018, 17:58 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Радио Стара Загора

От днес юни до 26 юли

В Регионална библиотека „Захарий Княжески“ в Стара Загора са предвидени специални занимания за най-малките читатели на възраст от 7 до 14 години.
Всеки вторник от 10.30 ч. до 12.30 ч. се организира арт ателие за рисуване, всяка сряда по същото време - настолни игри, а в четвъртък – кино прожекция с лектория. Организираните занимания са безплатни и достъпни за всички млади хора на Стара Загора. Единственото условие е да са читатели на детския отдел на Регионална библиотека „Захарий Княжески“, съобщава Радио Стара Загора.

"Инициативата се провежда за трета поредна година, а уникалното тази година ще е изработването на книжка от рециклирана хартия с преподавателя от Шумен Пламена Стоянова", каза за Радио Стара Загора Дима Михайлова, библиотекар в детския отдел.

Лятото е много подходящо време децата да направят своята първа среща със заемния отдел на библиотеката. Всяка година актуализираме и попълваме литературата с нови заглавия, а също и с тези от летните задължителни списъци за четене в училище, допълва Дима Михайлова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Стара Загора Лайф

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей