Безплатни дигитални обучения организират в Стара Загора - starazagora.utre.bg

Безплатни дигитални обучения организират в Стара Загора

29 юни 2018, 16:40 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    Община Казанлък

На 5 юли и на 26 юли

По проекта „Дигитален гараж“ Google и SoftUni Digital организират безплатни обучения в Стара Загора, с подкрепата на Община Стара Загора. Семинарите ще се проведат на 5 юли и на 26 юли в залата на Международен младежки център от 17.30 часа.

Специално обучени от Google консултанти ще водят семинарите и индивидуалните консултации. Те ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

„Дигитален гараж“ е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци.

Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Според създателите на проекта онлайн присъствието е важно за малките и средни бизнеси, защото 70% от хората в България използват интернет за лични цели,  55% от хората в България използват смартфон,  48% от хората, които използват интернет, пазаруват онлайн, а 56% от тези, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка.

Регистрация за участие в семинарите можете да направите на официалната страница на „Дигитален гараж“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей