Организират безплатни дигитални обучения и в Казанлък - starazagora.utre.bg

Организират безплатни дигитални обучения и в Казанлък

09 юли 2018, 15:37 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    SoftUni Digital

Днес, от 17:00 до 18:30, в зала "Чудомир на х-л Казанлък

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/! 12 с пециално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .
    Какво е Дигитален гараж?
     Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.
     Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
        ❖ 70% от хората в България използват интернет за лични цели
        ❖ 55% от хората в България използват смартфон
        ❖ 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
        ❖ 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка
     За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Казанлък в периода 09.07 – 13.07.2018 г., където ще проведат семинари и индивидуални консултации напълно безплатно.

     Кога ще се проведат безплатните обучения? Семинарът в град Казанлък ще се проведе с подкрепата на ТПП Казанлък на: 09.07.2018 – 17:00 – 18:30 - зала "Чудомир, х-л Казанлък, Пл. Севтополис №1 Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.
Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей