Ивайло Захариев ще е вратарят на отбора на артистите срещу "Берое" - starazagora.utre.bg

Ивайло Захариев ще е вратарят на отбора на артистите срещу "Берое"

07 август 2018, 17:52 | starazagorautre.bg

На 9 септември от 19 часа на стадион „Берое“

Ивайло Захариев - станалият популярен с ролята си в култовия сериал „Под прикритие“, ще е най-вероятно вратарят на отбора на артистите в благотворителния мач с "Берое" тази есен. В интервю за Радио Стара Загора той разкри, че е възможно различни артисти да се превъплътят в тази роля в течение на срещата, съобщава Радио Стара Загора.

На 9 септември от 19 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора футболният отбор на „Берое“ ще се изправи в благотворителен мач срещу дрийм тийм от театрални и кино актьори. Целта на срещата е да помогне за осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” през април 2019 г. Билетите на цени от 8 до 15 лева вече са в продажба в мрежата на ивентим.

В града, в който светът е “Берое”, под герба на Фестивала на терена ще излязат някои от най-добрите и известни български актьори – Юлиян Вергов, Башар Рахал, Орлин Павлов, Деян Ангелов, Станимир Гъмов, Велислав Павлов, Ники Илиев и др.

Ивайло Захариев разкри част от плановете си за сценични изяви в близко бъдеще и призова всички любители на футбола и театъра да бъдат на 9 септември от 19 часа на стадион „Берое“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Спорт

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей