Бербатов влиза в благотворителния мач "АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ" - starazagora.utre.bg

Бербатов влиза в благотворителния мач "АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ"

05 септември 2018, 09:45 | starazagorautre.bg

Благотворителният мач ще се проведе на 9 септември 2018 г. от 19:00 часа

Димитър Бербатов излиза на терена с фланелката на “Берое” в благотворителния мач “АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ”, който ще се проведе на 9 септември 2018 г. от 19:00 ч. Заедно с него за „Берое“ ще играе и треньорският екип на клуба – Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. След 18-годишно прекъсване четиримата отново ще излязат на стадиона с един и същ цвят.

Димитър Бербатов е един от най-успешните централни нападатели на България и в Европа. Футболист номер едно на страната за рекордните 7 пъти и рекордьор по голове за националния отбор на България.

ПФК „Берое“ с радост се включи в благородната инициатива и призовава всеки, който има възможност, да дойде на стадиона за това страхотно събитие.

На страната на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”, в чиято подкрепа се провежда футболната среща, застават: Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Христо Петков, Атанас Атанасов, Лео Бианки и Валери Йорданов. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на “Берое” – Петко Петков и бившият капитан на зелените – Ваня Джаферович.

Билети за мача могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички каси на Eventim в страната – бензиностанции ОМВ, Технополис и др.

Благотворителната футболна среща се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора, Обединена Българска Банка, Decathlon и Flair.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей