Желев и Хаджиев зарадваха децата от ОУ „Отец Паисий“ - starazagora.utre.bg

Желев и Хаджиев зарадваха децата от ОУ „Отец Паисий“

29 септември 2018, 17:53 | starazagorautre.bg
  • Снимка:
    beroe.bg

Двамата се радваха на страхотен интерес от децата

ПФК „Берое“ се включи в инициативата Европейски ден на спорта в училище, част от Европейската седмица на спорта. Играчите на „зелените“ Камен Хаджиев и Милен Желев се включиха в спортния празник в ОУ „Отец Паисий“ в село Калояновец. Двамата се радваха на страхотен интерес от децата, които ги посрещнаха със специални плакати. Играчите получиха топло посрещане и от директора на училището и легенда на „Берое“ Христо Белчев, както и от целия учителски колектив.
Двамата раздадоха много автографи, а разбира се децата се снимаха за спомен с тях. Желев и Хаджиев поиграха футбол с учениците и им дадоха ценни наставления за играта. Двамата играчи посъветваха децата да спортуват повече, за да бъдат здрави и силни, но естествено да не забравят и учението. От своя страна всички деца пожелаха на футболистите и целия отбор успех в неделния мач с „Дунав“. Всички първокласници в училището получиха специални подаръци от клуба.
ПФК „Берое“ се включва в инициативата за трета поредна година с посещение в учебно заведение от региона. Всички от клуба се надяваме да насърчим физическата активност сред учениците и популяризираме спортните мероприятия в учебните заведения.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Спорт

 

Хороскоп за деня


Свобода и непринуденост

17 март
Слънце в Риби 
Луна във Водолей